Devotie Academy

Devotie Academy is een programma voor persoonlijke ontwikkeling van een jaar, waarin het wakker maken van jouw innerlijke veiligheid centraal staat. Je gaat op een pad ter bevrijding van alle vormen van angst.

Het programma vertegenwoordigt het hart van de Indiase yogafilosofie. Om de filosofie toegankelijker te maken voor de westerse leerling, gebruik ik de (levens)lessen uit het boek Een Cursus in Wonderen als westerse vertaling van dezelfde wijsheid. 

Hoewel de inhoud berust op aloude wijsheid, is de vorm van het programma modern. Alle één op één onderdelen kun je flexibel op een datum naar keuze inplannen. Zo past Devotie Academy zelfs in de meest drukke agenda’s!

Inhoud van het programma

3x privéles yoga

Tijdens de privélessen leer ik je hoe je het muladhara chakra kunt gebruiken om je yogahoudingen een energetische doorwerking te laten hebben. In deze doorwerking raak je vrij van angst en voel je je gedragen in innerlijke veiligheid.

3x yoga workshop

In de workshops brengen we verdieping aan in de yoga met een kleine groep. Ervaring met yogahoudingen of lenigheid zijn niet nodig. Centraal staat het muladhara chakra, waarvandaan opening mogelijk wordt. Een onvoorwaardelijke liefde wordt voelbaar.

Mindset coaching gesprekken Amsterdam

3x coaching

In de gesprekssessies behandelen we je schrijfopdrachten in relatie tot een aantal belangrijke lessen uit Een Cursus in Wonderen. Na elk gesprek zul je je opgelucht en lichter voelen. Oude emoties worden opgeruimd en je verleden verliest zijn emotionele lading.

Healing massage Amsterdam

3x massage

De massages zijn ontspannen en hebben een helende en zuiverende werking. Met een mix tussen (Indiase) ayurvedische en (Japanse) shiatsu massage bied ik je de helpende hand bij het loslaten van wat jou niet meer dient. Je mag je kleding aanhouden als je dat wilt.

12x check-ins

De maandelijkse calls met de Devotie Academy groep beginnen met een gezamenlijke meditatie en/of ademhalingsoefening (pranayama). Daarna behandelen we de yoga leefadviezen (yama’s en niyama’s) om toe te passen in ons moderne leven. Er vindt ook een liefdevolle check-in plaats om te kijken hoe het gaat met iedereens persoonlijke yoga ritueel, een fijne stok achter de deur dus!

Voor thuis

Devotie Academy voorziet je van handvatten voor tussen de afspraken in. Zo krijg je een speciaal op jouw behoeften afgestemd yoga ritueel.
Ter ondersteuning van je beoefening krijg je ook het Devotie Academy e-book toegestuurd. Daarin staat een uitleg van van de yoga leefadviezen en van de belangrijkste yogahoudingen, inclusief transformatieve werking.

Privé onderdelen
(3×3)

yoga privéles, coaching en massage

wanneer het jou uitkomt, flexibel in te plannen

Achteromstraat 19 in Weesp

Yoga workshops
(3x)

yoga & meditatie workshop

weekenddata naar keuze, zie Workshops

Laurentiuskerk, Blomstraat 36 in Weesp

Check-in gesprekken
(12x)

online calls voor verdieping

op een moment in overleg met de groep

Online meeting, ook later terug te kijken

Voor wie?

Devotie Academy is voor jou als je geïnteresseerd bent in de authentieke yogafilosofie als gids voor een (ver)licht leven, vol innerlijke veiligheid. Met de Academy transformeer je je levensmodus van discipline, naar een bezielde levenshouding van liefdevolle toewijding (devotie).

Volgens deze yogafilosofie is al het menselijk lijden terug te voeren op één kern: angst. Innerlijke veiligheid is de remedie voor elke vorm van angst. Daarom is Devotie Academy tevens geschikt voor iedereen die zoekt naar heling van één of meer verschijningsvormen van angst:

 • Onzekerheid & zelfafwijzing
 • Vermoeidheid & zwaarte
 • Verdriet, pijn of eenzaamheid
 • Trauma & onveiligheid
 • Moeilijkheden in seksualiteit
 • Dissociatie & afwezig zijn
 • Faalangst, spanning & stress
Meditatie workshop Amsterdam

Wat anderen over mij zeggen

Devotie academy Amsterdam

Wat brengt innerlijke veiligheid?

Innerlijke veiligheid brengt (zelf)vertrouwen, veiligheid en kracht. Maar het legt de basis voor zoveel meer! Hieronder wat resultaten.

Lichaam

 • aloude emoties zijn opgeruimd;
 • minder vermoeidheid en zwaarte;
 • verdriet maakt plaats voor vreugde.

Denkgeest

 • niet meer paniekerig overdenken;
 • je gedachten sturen je niet aan;
 • je stressniveau gaat enorm omlaag.

Ziel

 • het leven voelt diep betekenisvol;
 • je intuïtie is scherper dan ooit;
 • je voelt haarfijn aan wie je bent.

Investering

Devotie Academy biedt het authentieke yogapad naar innerlijke veiligheid, vol zelfvertrouwen, kracht en zekerheid. Individuele begeleiding staat centraal. Jij verdient namelijk genoeg persoonlijke aandacht in jouw proces. Zonder deze begeleiding raak je snel verdwaald of gedemotiveerd. Bovendien getuigt de leervorm van directe kennisoverdracht van leraar op leerling van de meeste eerbied voor het gedachtengoed. Daarom neem ik slechts 5 deelnemers tegelijkertijd aan.

Devotie Academy duurt een jaar, omdat een inwijding in aloude wijsheid niet snel kan. Ons streven is inzicht en niet louter kennis. Daarnaast heeft onveiligheid zich niet in één dag opgebouwd en kan ook niet in één dag verdwijnen. In een jaar kun je een diep fundament van innerlijke veiligheid leggen en weet je hoe je deze telkens kunt oproepen en verdiepen, met alle positieve gevolgen die daarbij komen kijken.

Wat je van mij krijgt

3x steengoede yoga privélessen voor any-body (90 minuten)

3x magische yoga & meditatie workshops in een prachtige kerk (4 uur)

3x eye-opening coaching gesprekssessies (60 minuten)

3x helende ayurvedische massages (90 minuten)

12x behulpzame en verdiepende online check-in calls (duur varieert)

advies voor een speciaal op jou (& je planning) afgestemd yoga ritueel

een mooi e-book met de yoga asana’s & de yama’s en niyama’s ter naslag

Wat ik van jou vraag

ongeveer 2x per maand tijd in je agenda om een onderdeel te volgen (24 in totaal)

een streven om regelmatig wat tijd vrij te maken voor je yoga ritueel

voorbereiding van de korte schrijfopdrachten voor de coaching gesprekken

een financiële investering van €2.250,-