VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb nogal een drukke baan. Past Devotie Academy dan wel in mijn schema?

Ik heb er expres voor gezorgd dat Devotie Academy goed te combineren is met een carrière. Alle onderdelen zijn in het weekend te volgen.

Aangezien de onderdelen van Devotie Academy je rust, helderheid en energie zullen geven, helpt het juist met je werkgerelateerde verplichtingen. Je zult merken dat je juist veel efficiënter werkt, je makkelijker kunt concentreren en meer verbondenheid voelt met je collega’s.

Misschien is er wel budget binnen je organisatie voor persoonlijke coachingstrajecten en kun je (een deel van) Devotie Academy vergoed krijgen.

Ik twijfel of ik me een jaar lang durf te committen aan Devotie Academy.

Dat snap ik, het is ook best een sprong! Heb je al bij Workshops gekeken? Dit is de ideale manier om kennis te maken met Devotie. Je mag overigens ook altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Ik heb nog nooit yoga gedaan en ik ben totaal niet lenig. Maak ik mezelf dan belachelijk?

Maak je hier alsjeblieft geen zorgen om! Ik begrijp de vraag heel goed, yoga wordt tegenwoordig immers geassocieerd met de meest acrobatische houdingen op bergkliffen en stretches waar menig turner of turnster jaloers op zou zijn.

Echter, de oorspronkelijke yogavormen zijn helemaal niet gericht op het fysieke lichaam. Je hoeft echt geen sterk fysiek te hebben, geen goede conditie te hebben of lenig te zijn. Elk lichaam kan hoe dan ook meedoen. ‘Als je kunt ademen, kun je meedoen’, lach ik altijd.

Je zult door Devotie Academy een grote dankbaarheid voor je lichaam gaan ervaren, omdat je het gaat ervaren als communicatiemiddel met andere zielen en als instrument om de liefde die je binnenin voelt, in de wereld uit te breiden.

Even een wat praktischere vraag: Kan ik het bedrag in termijnen betalen?

Uiteraard. Geef dit gerust aan, dan spreken we iets passends af. Goed om te onthouden is dat je wel altijd het hele bedrag verschuldigd blijft, ook als je in termijnen betaalt.

Wat anderen over mij zeggen