Marry Me Mindfully

Trouwen is een prachtig symbool van liefdevolle toewijding. Toch kan het ook veel angst en stress met zich meebrengen. Onbewust zijn we bang om ons te binden, zeker als de relatie van onze ouders niet goed was. Om nog maar te zwijgen over de druk om ‘de perfecte bruiloft’ te hebben!

Wil je deze bijzondere periode niet gekaapt laten worden door ruzie over het budget of de gastenlijst en het voorzichtig manoeuvreren rondom verwachtingen van (schoon)familie?
Vind je ook dat deze tijd erover gaat dat jullie helemaal ontspannen in elkaars liefde en daar optimaal van kunnen genieten?

Volg dan een Marry Me Mindfully workshop.
Zo kun je emotionele spanning laten oplossen en laat je stress en vermoeidheid achter je.
Opdat jullie in volle verbondenheid kunnen (ver)trouwen en een goed fundament leggen voor een liefdevol huwelijk!

Marry Me Mindfully workshops zijn verbindende workshops voor stellen (van welke samenstelling dan ook) die volledig willen genieten van hun bruiloft en een kerngezond huwelijk tegemoet willen gaan. Door middel van yoga en creatieve opdrachten ontstaat er tijdens de dag verlichting en inzicht met betrekking tot de vier hoofdthema’s in een bewuste relatie.

Veiligheid

Liefde toelaten

Seksualiteit

Communicatie

Na de workshop

kunnen jullie elkaars innerlijke veiligheid oproepen

is er inzicht in seksualiteit als bewust, liefdevol en heilig

hebben jullie diepgaand geoefend met van jezelf laten houden

durven jullie krachtiger te communiceren over wat je écht wil

hebben jullie generationele patronen doorbroken

voelen jullie je erg ontspannen en weer helemaal opgeladen

kunnen jullie niet wachten tot jullie bruiloft én het huwelijk!

Praktische informatie

Op zondag 28 mei 2023 van 13:00 tot 17:00 vindt de eerste editie plaats! Boek snel jullie plek als de bruiloft in de zomer of het najaar van 2023 gepland is.

De locatie draagt goed bij aan de sfeer van de dag. De workshop vindt namelijk plaats in de Laurentiuskerk in Weesp. De yogaruimte is een lichte en open ruimte met prachtige glas in lood ramen. Sfeervol en romantisch dus!

Trouwen is al duur genoeg… Daarom geldt eenmalig een verlaagde prijs van €179,- per stel. Bij een volgende editie gaat de prijs omhoog.

Belangrijk om te vermelden is dat we jullie als individueel stel begeleiden en aansturen, het is geen groepsprogramma. Dit om de privacy en intimiteit van de dag te waarborgen. Daarom is er ruimte voor slechts 5 koppels.

Relaties hebben een groot potentieel voor jouw geluk. Niet als een doekje voor het bloeden, maar als een soort zaklamp met helende kracht, die jou zicht geeft op wat zich binnenin jou afspeelt.

Over ons

Hi! Wat leuk dat je dit leest.

Onze filosofie is dat een bewust huwelijk zich kenmerkt door eerlijkheid (naar onszelf en de ander) en liefdevolle toewijding. Yoga geeft ons de gereedschappen om dit telkens op te brengen, voor onszelf en voor elkaar.

Dit geschenk geven we graag door. Want hoewel een bewust huwelijk hebben allesbehalve makkelijk is, het is het wél dubbel en dwars waard.

Nieuwsgierig naar onze visie? Lees de blog over bewuste relaties. Je kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Liefs,
Timothy & Sam