Devotie
workshops

Hoe een relatie je beter maakt

Devotie workshops

De workshops verlichten het pad naar je innerlijke plek van veiligheid en liefde. Je voelt je helder, wakker, licht, happy, liefdevol en geliefd.

Devotie biedt een serie van helende yoga- en meditatieworkshops aan. Ik blijf trouw aan een authentieke vorm van yoga, zoals deze in het oude India ontwikkeld is. De yoga draait om heling en (zelf)liefde. Deze yoga lijkt daarom niet op de lichaamsgerichte yogastijlen. Je hoeft noch ervaring te hebben met yoga, noch een lenig lichaam. Come as you are!

Uniek aan mijn yogaworkshops zijn de grote mate van persoonlijke begeleiding en de correcties die ik geef in elke yogahouding.
Deze subtiele correcties zijn essentieel om de emotionele en energetische aspecten van de houdingen dieper te ervaren en om blinde vlekken in je gedachtenonderzoek te overstijgen.

De workshopserie legt een diep fundament voor persoonlijke transformatie. Aan bod komen gedachtenonderzoek en meditatie, training van de denkgeest, heling van emoties, verdieping van de yogahoudingen en traditionele yogafilosofie. We behandelen ook het gedachtengoed van het boek Een Cursus in Wonderen en er is ruimte om je (persoonlijke) vragen te stellen.

De workshops vinden plaats met maximaal 10 deelnemers. Zo weet ik zeker dat ik genoeg aandacht voor je heb en je je altijd goed begeleid voelt.

Klik hier om meer te lezen over mij, mijn opleiding en mijn visie als yoga- en meditatiedocente en coach.

De workshops worden gegeven in de Laurentiuskerk in Weesp, Blomstraat 36.
De kerk bevindt zich op vijf minuten lopen van het treinstation.

Wat anderen over mij zeggen

Prijs

Losse workshop €179,-

Drie workshops €449,-

Data

de workshops vinden plaats in het weekend van 13.00 tot 17.00u

10 september 2022

26 november 2022

19 februari 2023

10 juni 2023

Informatie voor Devotie Academy deelnemers

Wanneer je een deelnemer bent van Devotie Academy, volg je drie workshops in het kalenderjaar van je deelname. Dit zit in de Academy inbegrepen. Het kan zijn dat je start op een moment dat sommige van bovenstaande data al geweest zijn. Dat geeft niet. Er komen steeds nieuwe data bij.