Privé yoga, massage en coaching in Amsterdam

Start het nieuwe jaar goed met een detox!

Yoga

Op zondag 21 januari organiseert Devotie een yoga & meditatie workshop in Amsterdam met als thema Detox. Wat houdt een detox yoga middag in? Kom erachter in deze blog. 

Na de kerstdagen en oud en nieuw voel je je vast wel toe aan een detox. Bij een detox denkt men meestal aan intensieve maatregelen. Je hoeft echter helemaal niet extreme dingen te doen of te laten om goed te detoxen.

Speciale yogahoudingen voeren afvalstoffen weg van vet voedsel, alcohol, eventuele medicatie en al het andere wat je lichaam opneemt. Ook neemt het vermoeidheid weg. Na de yogamiddag voel je je zeker herboren!

Detox heeft echter het meeste effect als het niet alleen lichamelijk is. Bij de workshop ligt de nadruk niet op de fysieke aspecten, maar meer op de emotioneel-mentale niveau’s, op een lichte en ontspannen manier.

Een blijvende detox maakt je vrij van gevoelens waar je misschien al lang mee rondloopt. Zo ontdoe je je van schuldgevoelens, oordelen, verdriet, teleurstelling en angst. Dat is pas een goed begin van het nieuwe jaar!

Liefs,
Sam

 

Vorig bericht
Leer genieten als een yogi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.